Catering Info

De heren van De Toko cateren als geen ander, zowel zakelijk als privé. Stel heel eenvoudig een catering samen via ‘Catering Bestellen’ en zij doen graag de rest. Woon je in omgeving Rotterdam, dan komen ze het gezellig brengen, en anders ben je van harte welkom het af te halen! Online maaltijdbezorging kan via Uber Eats.

Catering op maat

Bent u op zoek naar catering op maat en De Toko bij u op locatie? Ook dat is mogelijk! Stuur een mail naar info@detokorotterdam.nl of bel 0619485904 voor meer informatie.

Voorwaarden

  • Bezorging is alleen mogelijk bij een bestelling vanaf € 500. Het bezorggebied is in Rotterdam. Heeft u een bestelling onder € 500? Dan kunt u de bestelling afhalen in De Toko.
  • Catering komt standaard geleverd zonder personeel, personeel is wel mogelijk op aanvraag, meer informatie vind u bij ‘meest gestelde vragen’.
  • Borden en bestek worden niet standaard meegeleverd, hoogwaardige kwaliteit wegwerp kost € 1,50 per set.
  • Betaling is online alleen maar mogelijk met IDEAL, bij afhalen PIN of cash. Bij zakelijke bestellingen is de catering uiteraard mogelijk per factuur.

Annuleringskosten

  • 7 tot 2 dagen voor de bezorg-afhaaldatum: 0% van de totale rekening
  • 2 dagen voor de bezorg-afhaaldatum: 25% van de totale rekening
  • 1 dag voor de bezorg-afhaaldatum: 50% van de totale rekening
  • Op de dag van de bezorg-afhaaldatum: 100% van de totale rekening

Meest gestelde vragen

U kunt uw bestelling direct plaatsen via de bestelpagina. Wilt u een catering op maat overleggen? Mail dan uw aanvraag naar info@detokorotterdam.nl.
Het liefst zo snel mogelijk, maar het aantal personen kan natuurlijk wijzigen. Tot 3 dagen van te voren kunt u het exacte aantal personen voor de catering aan ons doorgeven.

We leveren kosteloos bij een bestelling vanaf € 500 binnen Rotterdam. Het tijdstip van bezorgen kunt u telefonisch of per mail met ons overleggen. Heeft u een bestelling onder € 500? Dan kunt u uw bestelling gewoon afhalen tijdens de openingstijden van De Toko (of een andere tijd in overleg). Buiten Rotterdam kost het € 2,50 per extra kilometer.

Bestellingen kunnen online direct via IDEAL betaald worden. Zakelijke bestellingen zijn mogelijk met een factuur. Bij afhalen kunt u pinnen of contant betalen.
Bediening zit niet standaard inbegrepen bij de prijs. Bediening is wel mogelijk op aanvraag, bij een minimum van 3 uur. De kosten hiervoor zijn € 25 per persoon per uur. De werkzaamheden van de bediening bestaat uit het serveren- of opscheppen van het buffet en het afruimen van het buffet.
Ja, u kunt hoogwaardige kwaliteit wegwerp borden en bestek bijbestellen voor € 1,50 per persoon.
Ja, uiteraard wordt warmhoudapparatuur meegeleverd. We werken wel met elektrische warmhoudapparatuur. Deze vragen veel stroom in één keer, houdt dus rekening met voldoende groepen.
De buffetbenodigdheden dienen schoon en in goede staat een dag na de catering ingeleverd te worden tijdens onze openingstijden.
Serieuze allergenen kunnen uiteraard overlegd worden, neem daarvoor telefonisch contact op met ons. Houdt u er wel rekening mee dat er in onze keuken veel gewerkt wordt met oestersaus, pinda’s en trassi, ook in de groente- en sojagerechten.
Op de zondagen zijn we altijd geopend en feestdagen zijn uiteraard mogelijk in overleg. We raden u wel aan om dit tijdig te reserveren, om zo teleurstellingen te voorkomen i.v.m. eventuele drukte.

Adresgegevens