DE TOKO

Neem twee doorgewinterde chefs met een enorme liefde voor de Indische en Indonesische keuken. Voeg daar een gigantische hoeveelheid kennis van traditionele kruiden en specerijen aan toe. Giet er een eigenwijs Rotterdams sausje van humor, creativiteit en vernieuwing overheen. Maak het geheel af met één vitrine waar al het lekkers in ligt. Dan heb je De Toko Rotterdam: Indisch eten met een twist.

Ed en Perry stoppen de meer dan 35 jaar kookervaring die ze samen hebben in De Toko. En dat doen ze nogal eigenzinnig; over Rotterdammers hoeven we je niets uit te leggen. De mannen koken op hun eigen manier. Dat betekent dat ze met lef en vooral veel respect en liefde voor authentieke recepten altijd nieuwe dingen uitproberen. Ed en Perry koken met toffe ingrediënten die zij voor handen hebben. Het resultaat is om je vingers bij af te likken.

"Het verhaal van die twee gasten die Indo food koken, beginnen mensen nu te snappen."

"Het verhaal van die twee gasten die Indo food
koken, beginnen mensen nu te snappen."
"Het enige wat goed koken en eten
nodig heeft, is lol en liefde."

De Toko is een eetwinkel waar iedereen welkom is. Of je nou zin hebt in een rijsttafel voor de hele familie of snakt naar een goede hap voor jezelf: het kan allemaal. Hier mag je gezellig zelf komen uitkiezen wat je mee naar huis neemt.

Voor zakelijke en particuliere catering in regio Rotterdam is De Toko ook een topadres. Online stel je gemakkelijk de gerechten samen die Ed en Perry voor je mogen maken. Een beetje meer of minder van het een of ander? Tuurlijk, bestellen gaat volledig op maat en is superpersoonlijk. Op de pagina ‘Catering bestellen’ ben je zelf de baas over de volledige samenstelling van de catering. Neem snel een kijkje en bestel erop los. De mannen duiken met liefde voor jou de keuken in.

Selamat makan!

"Het enige wat goed koken en eten nodig heeft, is lol en liefde."

"Voor ons zitten er geen regels aan koken en eten
We koken met lol en liefde, elke dag weer."

Adresgegevens