DE TOKO

Ed en Perry, twee chefs met samen ruim 35 jaar ervaring in het vak. Samen zijn ze de niet zo stille kracht achter De Toko. Een plek waar de Indische keuken op zijn kop wordt gezet in de breedste zin van het woord. Met de ijzersterke basis van traditionele kruiden en specerijen, koken ze niet alleen, nee. Met hun creatieve blik doorbreken ze alle verwachtingen van een ‘authentieke toko’.

Met slechts één vitrine in de zaak blijft het persoonlijk, geen massaproductie en dat is juist het unieke aan deze toko. Gespitst gaan ze te werk, met de kennis en expertise van twee chefs maar voornamelijk de enorme liefde voor de Indische keuken.

"Het verhaal van die twee gekke Hollanders die Indisch koken, beginnen mensen nu te snappen."

"Het verhaal van die twee gekke Hollanders die Indisch
koken, beginnen mensen nu te snappen."
"Voor ons zitten er geen regels aan koken en eten
We koken met lol en liefde, elke dag weer."

Geen oud schriftje met recepten van oma, maar een vernieuwende blik op wat een toko nou eigenlijk is. Geen restaurant, maar je kunt er wel eten. Afhalen? Dat is hier nou precies de bedoeling. Het is een toko, een winkel. Schuif aan voor een rijsttafel of loop weg met een bak, of twee, voor het hele gezin.

Catering bestellen van De Toko? Dat kan nu! Online makkelijk samen te stellen voor zowel particulier als zakelijk, zonder de persoonlijke touch van De Toko te verliezen. Echte Rotterdamse catering in een niet zo traditioneel toko jasje. Elk jasje kan natuurlijk op maat, daarom de catering van De Toko ook! Stuur gerust een mail voor meer informatie. Krijg je er dan nog steeds niet genoeg van? Perry kom je vast nog een keer tegen op 24Kitchen.

Selamat makan!

"Voor ons zitten er geen regels aan koken en eten. We koken met lol en liefde, elke dag weer."

"Voor ons zitten er geen regels aan koken en eten
We koken met lol en liefde, elke dag weer."

Adresgegevens